Ако някога сте се замисляли за причините, поради които мъжете

...
 
Ако някога сте се замисляли за причините, поради които мъжете
Коментари Харесай

7 ефективни начина да накарате мъжа си никога да не ви изневерява

 

Ако в миналото сте се замисляли за аргументите, заради които мъжете изневеряват, няма потребност да се затормозявате повече с това. Просто е – мъжете изневеряват не тъй като не са влюбени в теб, а тъй като се опасяват, че няма да направиш нещата, които те биха обичали, твърди психологът и експерт по фамилни връзки Андрю Брактън.

Мъжете се нуждаят от разнообразни неща в леглото и даже в случай че е сладко да имате рутина в леглото, с която се чувствате най -добре, те от време на време жадуват повече и в случай че не можете да им предоставите това, от което се нуждаят, те ще се опитат да го намерят на разнообразни места, изяснява експертът.

 

 Няколко ефикасни метода да накарате мъжа ви в никакъв случай да не ви изневерява.

 

Поемете самодейност в леглото

 

 

Ако от 10 години мъжът постоянно е този, който инициира ласките в леглото, вероятно  трайно се е настанила скуката и рутината.

Ако в никакъв случай първа не показваш предпочитание за фамилиарност, това евентуално кара мъжа да се усеща зле и да се пита дали към момента е задоволително добър за теб и дали го обичаш. (Да, момчетата също имат чувства).

Поемете самодейността, пробвайте нови неща

 

 

Може би двамата сте били в дълготрайна връзка и от дълго време практикувате един и същи тип милувки. Това може да накара мъжа ви да се насити на всичко и да го накара да желае смяна.

 

 

Бъди себе си

 

 

Мъжете харесват дами, които стоят крепко на земята, тъй че не се променяйте, тъй като вашият мъж желае това, а тъй като чувствате, че сте подготвени за смяна.

 

Ако се държите по този начин, както вашият мъж желае да се държите, той ще си намерения, че нямате доста самочувствие и че сте слаби. Така че, каквото и да вършиме, бъдете себе си, даже и да не му харесва.

 

Контролът не е алтернатива

 

 

Ако се опитате да контролирате мъжа си, то знайте, че това е най-прекия път към. Никой мъж няма да стои при жена, която желае да знае всяко негово придвижване и защо приказва с приятелите си.

Така че, дайте му време и пространство и покажете доверие в него. Ако нямате това, няма смисъл да сте дружно.

 

Оставете го да употребява свободното си време както желае

 

 

Ако желае да отиде на футболен мач с приятелите си, не му казвайте да стои у дома с вас и да ви оказва помощ с домашните ви отговорности.

 

Точно като вас, той има право да прекарва свободното си време по този начин, както му харесва, тъй че не го задържайте.

 

Внимавайте с думите си

 

 

Жените от време на време споделят неща, които нямат поради и за които по -късно се усещат зле. Така че, без значение дали сте му ядосани за неща, които е правил преди или прави в този момент, не показвайте това с думите си.

 

Не го наричайте с имена и не го обиждайте. След час ще ви мине, само че той в никакъв случай няма да не помни по какъв начин сте се държали.

 

Направи го приоритет

 

 

Безспорно е доста мъчно да намерите баланс сред работата си, децата, колегата си и приятелите и. Понякога наподобява като невъзможна задача.

 

Но в случай че не желаете мъжът ви да откри друга жена и да ви изневери, ще би трябвало да го извършите приоритет. Покажете му, че е заслужен и че се чувствате добре, когато сте с него. Той би трябвало да знае, че към момента го обичате и че обичате да сте покрай него.

 

 

 

 

Покажете му, че и сама сте добре

 

 

Ако покажете на мъжа си, че имате собствен личен кръг от другари и че сте изцяло самостоятелна жена, той ще желае да бъде с вас. Той няма да ви одобри за даденост и ще си мисли, че като е избрал вас, е блъснал джакпота.

 

Ако му покажете, че ще се оправите без значение дали е там или не, той в никакъв случай няма да мисли за машинация с друга жена, тъй като ще употребява цялата си сила, с цел да ви преследва и да ви направи единствено негова.

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР